Administrator

PNES enorm blij met verkiezingsuitslag

Uitslag SheetDe uitslag van gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014, waarbij PNES als grote winnaar uit de bus kwam is met gepaste trots en enorme blijdschap ontvangen. Partij Nieuw Echt-Susteren wist het aantal zetels te verviervoudigen! De partij gaat de komende periode in met maar liefst 4 zetels.

Aangezien PNES het principe van voorkeurstemmen hanteert zal de partij worden vertegenwoordigd door Peter Ruijten, Joop van Gellecom, Riny Hees en Lars Bisschops. Mochten de coalitiebesprekingen nog leiden tot een wijziging, bijvoorbeeld door het leveren van een wethouder, dan treedt ook Ben Bisschops toe tot de gemeenteraad.

Intern gaat PNES e.e.a. reorganiseren aangezien verenigingsvoorzitter Joop van Gellecom gekozen is in de gemeenteraad. Zodra deze wijzigingen definitief zijn zullen deze ook via deze website bekend gemaakt worden.

Fractievoorzitter Peter Ruijten verwoorde op Facebook zijn dank naar de kiezers als volgt:

“Beste mensen,
Hierbij wil ik, ook namens alle kandidaten van Partij Nieuw Echt-Susteren, jullie hartelijk bedanken voor jullie steun.
We zullen jullie belangen zo goed mogelijk proberen te behartigen.
Met vriendelijke groet, Peter Ruijten.”

Ook campagneleider Coen Meulenberg was meer dan aangenaam verrast door de uitslag. Hij noemde, op een bedankavond voor kandidaten en sponsors, zijn missie “Coen-Laude” geslaagd. Iets dat door de aanwezigen volmondig werd beaamt!