Uncategorized

Onze wethouder Kim Leurs stelt zich voor

De komende weken stelt iedere wethouder zich aan u voor, met deze week onze wethouder: Kim Leurs.

Verbinding door sport

Kim Leurs: “Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn partner in Echt. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Roermond als projectleider in het programma ‘Vitale binnenstad’ en bij de gemeente Venlo als adviseur van Europese, Rijks- en provinciale subsidies. Daarvoor heb ik een aantal jaren bij een commercieel bedrijf gewerkt als projectmanager en teamleider. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen in groepsverband bij hardloopvereniging de A-ploeg. Daardoor kan ik goed afschakelen en weer met nieuwe energie ertegenaan. Het mooie is dat ik zelf ook steeds ervaar hoe sport, als gemeenschappelijke deler, mensen verbindt.”

Getting things done

“Bij mijn vorige werkzaamheden had ik een aanjagende rol. Dat past ook bij mijn persoonlijkheid.

Een oud-collega typeerde mij eens als een ‘getting things done’-type. Dingen voor elkaar krijgen, mét elkaar en vóór elkaar, is mijn uitgangspunt.” Dit uitgangspunt komt dan ook terug in deze raadsperiode. “Ik wil er vooral voor zorgen dat we het nog meer ‘samen’ doen, dat er sprake is van duidelijke communicatie richting de inwoners en ander belanghebbenden.

Aangezien ik een vrij diverse portefeuille heb, wil ik het ‘getting things done’ principe als rode draad door deze raadsperiode laten lopen. Of dit nu voor verkeer en infrastructuur is of voor sport en evenementen. Daarnaast wil ik deze periode ook de stem van de jongeren goed gaan vertegenwoordigen in besluitvormingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *