Uncategorized

LAAT PNES HET KARWEI AFMAKEN!

Beste inwoners van Echt-Susteren,

De afgelopen raadsperiode heeft PNES deel uitgemaakt van de coalitie en een bijdrage geleverd aan het bestuur van onze gemeente. Met een enthousiast en deskundig team hebben we vol ambitie gewerkt aan een mooiere, betere en welvarendere gemeente Echt-Susteren.

Onze gemeente staat er nu op tal van terreinen uitstekend voor. Echt-Susteren heeft een zeer gezonde financiële positie, een van de laagste werkeloosheidscijfers van Limburg en de lokale belastingen zijn teruggebracht onder het Provinciale gemiddelde.

Veel ambitieuze projecten om de leefbaarheid in onze gemeente te verbeteren zijn  gepresenteerd, in uitvoering of reeds gerealiseerd. Diverse projecten die in de afgelopen periode zijn ontwikkeld naderen nu het stadium van uitvoering. Het beste moet dus nog komen! In onderstaand filmpje blikt onze lijsttrekker Jeroen Meulenberg terug op de successen van de afgelopen vier jaar.

PNES Jeroen Meulenberg campagne 2022 – YouTube

Wij zijn echter nog lang niet klaar! Met uw steun willen we het gevoerde beleid ook de komende vier jaar graag vol ambitie voortzetten en “Verder bouwen aan een sterke gemeente!”

Op 14,15 en 16 maart is het aan u om te bepalen wie de komende 4 jaar onze gemeente gaat besturen. Mogen wij op uw stem rekenen? ✏️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *